Hodo Alb shpk Updated

Rruga Aleksandria Nr 21
Kamëz, Tiranë 1030 Albania

About

Hodo Alb Shpk eshte kompania lider ne fushen e tregetimit te aksesoreve me cilesore per mobileri ne vend dhe me gjere. Prej vitesh ofrojme teknologjine e fundit te markes Blum te njohur boterisht ne fushen e mobilerise.

Location

Contacts