CANADA Official Government Immigration Visa Application Online USA AND ALBANIAN CITIZENS

Rruga Stavro Vinjau 14
Tirana, Tirana District 1000 Albania

About

ETA Canada është një autorizim zyrtar elektronik i udhëtimit që lejon udhëtarët e vendeve të pranueshme të vizitojnë Kanadanë për qëndrime afatshkurtra. turistike në Kanada dhe ETA kanadeze u lançua në gusht 2015 nga Qeveria e Kanadasë dhe është një kërkesë e detyrueshme hyrjeje për të udhëtuar në Kanada. ETA kanadeze përcakton përshtatshmërinë e njerëzve që dëshirojnë të hyjnë në vend për qëllime turizmi, biznesi ose tranziti. Për të qenë në gjendje të vizitojnë Kanadanë, vizitorët e huaj duhet të kenë ose një eTA të vlefshme ose një vizë të vlefshme. Qytetarët e 53 vendeve përjashtohen nga aplikimi për një vizë për qëndrim të përkohshëm (TRV) në një konsullatë ose ambasadë. Shtetasve të këtyre vendeve të përjashtuara nga viza u kërkohet të marrin eTA në internet përpara se të udhëtojnë në Kanada. ETA kanadeze në internet është e disponueshme vetëm për disa kombësi.

Location

Contacts

Best Offers

Related Listings

28429 TX-249, Tomball, Texas 77375 United States

Tomball Air Duct Cleaningoffer services throughout the Tomball area.

118-13 Queens Boulevard Forest Hills, New York 11375 United States

87 Gibson Avenue Padstow, New South Wales 2211 Australia

Phone Fixing Places Near Me | Mobilerepairfactory.com.au

2 Beach Rd Salisbury, Massachusetts 01952 United States

We provide 24 Hours Local Locksmith Service in Salisbury, MA

South Africa Boksburg, Gauteng 6665 South Africa

Development Agencies in South Africa

C. de Velázquez, 25 Planta 7 Madrid, Community of Madrid 28001 Spain

Empresa de reformas

4A Lewis Cl, Noranda WA 6062, Australia Noranda, Western Australia 6062 Australia

2607 W 22nd St Suite 47 Oak Brook, Illinois 60523 United States