TURKEY Official Government Immigration Visa Application Online USA AND ALBANIAN CITIZENS - Zyra Qendrore Zyrtare e Emigracionit për Viza në Turqi

Open Now
Rruga Stavro Vinjau 14,
Tirana, Tirana District Albania

About

Viza elektronike në internet lejon që udhëtarët e kualifikuar të marrin lehtësisht eVisa ose Visa për të vizituar vendin për qëllime turizmi, biznesi ose tranzit në një vend tjetër.  Aplikimi Online për Vizë për Turqinë është metoda e rekomanduar nga qeveria për të hyrë në Turqi.  Është një mekanizëm elektronik i cili ju lejon të hyni në Turqi në mënyrën më të shpejtë dhe më të lehtë.  Ju nuk keni nevojë të vizitoni Ambasadën e Turqisë ose Konsullatën e Turqisë ose të dorëzoni pasaportën tuaj.  Gjithashtu nuk keni nevojë për një vulë fizike në pasaportë.  Ju mund të merrni eVisa me email.  Duhen vetëm 2 minuta për të plotësuar formularin online dhe për të marrë vizën elektronike me email.  Ky është mekanizëm i besueshëm, i sigurt, i sigurt, i thjeshtë dhe i besueshëm në internet. 

Location

Opening Hours

Mon 12:00 AM - 12:00 PM
Tue 12:00 AM - 12:00 PM
Wed 12:00 AM - 12:00 PM
Thu 12:00 AM - 12:00 PM
Fri 12:00 AM - 12:00 PM
Sat 12:00 AM - 12:00 PM
Sun 12:00 AM - 12:00 PM

Contacts

Best Offers

Related Listings

Saudi Riyadh, Riyadh Region Saudi Arabia

برنامج محاسبة للمحلات

17165 Clarksridge Rd Leesburg, Virginia 20176 United States

EPI SECURITY SERVICES LLC

56 Diana Drive, Wairau Valley Auckland, Auckland Region 0627 New Zealand

228 Park Ave S #55412 New York, NY 10003-1502 United States New York City, New York 10003 United States

530 W 6th St Ste 903 Los Angeles, California 90014 United States

170 Hessle Road Hull East Yorkshire York, England HU3 3AD United Kingdom

Hull Sheds Fencing & Decking-Installation of Sheds, Fences, and Decks in Hull

2620 Ipswich Rd Darra, Queensland 4076 Australia

103 INDUSTRIAL PARK DRIVE ST. ANSGAR Saint Ansgar, Iowa 50472 United States

Visit application equipment section for wide range of dually wheels, wheel spacers, dually tractor rear wheel spacers, dually rims, dually wheel adapters, dual wheel conversion, 2 dually wheel spacers, wheel spacer adapter, self propelled wheel.