USA Official United States Government Immigration Visa Application FROM ALBANIA Online - Aplikimi për vizë të qeverisë amerikane në internet - ESTA USA

Open Now
Rruga Stavro Vinjau 14,
Tirana, Tirana District Albania

About

ESTA e SHBA-së është një kërkesë e detyrueshme për vizitorët e përjashtuar nga viza dhe është e zbatueshme për disa kombësi. Udhëtarët e kualifikuar mund të regjistrohen në internet përmes Sistemit Elektronik për Autorizimin e Udhëtimit (ESTA) për udhëtime në Shtetet e Bashkuara për qëllime turizmi, tranziti dhe biznesi. Autorizimi ESTA është i vlefshëm për 2 vjet nga data e lëshimit dhe lejon hyrje të shumta,

Location

Opening Hours

Mon 12:00 AM - 12:00 PM
Tue 12:00 AM - 12:00 PM
Wed 12:00 AM - 12:00 PM
Thu 12:00 AM - 12:00 PM
Fri 12:00 AM - 12:00 PM
Sat 12:00 AM - 12:00 PM
Sun 12:00 AM - 12:00 PM

Contacts

Best Offers

Related Listings

Level 4, 106 Edward Street Brisbane, Queensland 4000 Australia

5570 Florida Mining Blvd Ste 201 Jacksonville, Florida 32257 United States

12 Bradford St Walsall, England WS1 1PB United Kingdom

Psychic Walsall, psychic reading Walsall, psychic reader Walsall, psychics Walsall, Walsall psychics, best psychics Walsall.

Aventura, FL 33180 Aventura, Florida 33180 United States

10201 W Markham St Suite #307A, Little Rock, Arkansas 72205 United States

1040 W Roscoe St, APT 2 Chicago, Illinois 60657 United States

21 New Rd, Yeadon Leeds, England LS19 7HW United Kingdom

22704 Ventura Blvd Unit #141 Woodland Hills, California 91364 United States